Directoare școlii a dat cu mașina peste 6 oameni. A confundat frâna cu accelerația

13 decembrie 2017 12:44   Național
Ultima actualizare:

Directoarea Școlii Gimnaziale Căpitan Aviator Mircea T. Bădulescu, din Buzău, a lovit cu mașina șase persoane. Femeia a confundat frâna cu pedala de accelerație, iar autoturismul său a rupt gardul școlii și a intrat în curtea unității, plină de părinți și copii. Șase adulți, cinci femei și un bărbat, au fost răniți. Printre victime se află și o tânără însărcinată.

Conform polițiștilor buzoieni, la volanul mașinii se afla Monica Gheorghe, directoarea Școlii Gimnaziale 1 „Căpitan Aviator Mircea T. Bădulescu”. Femeia a încurcat pedala de frână cu cea de accelarație, iar autoturismul a scăpat de sub control. Mașina a lovit gardul care delimitează școala de trotuar și a lovit în plin șase persoane care se aflau în curtea școlii. O persoană este în stare gravă. Printre răniți se află și o femeie însărcinată. Toate victimele au fost transportate la spitalul din Buzău.

Conform polițiștilor, autoarea accidentului conducea o mașină automată (cu pedală de frână și de accelearție, fără ambreiaj) și le-a încurcat în momentul în care a vrut să intre în curtea școlii. Directoarea instituției a fost și ea transportată la spital, după ce a suferit nu atac de panică.

Mai jos puteți vedea câteva imagini surprinse imediat după ce mașina a lovit grupul de părinți și bunici care așteptau copiii să iasă de la școală. Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional!

Mai multe