Directoarea grădiniței unde copiii erau bătuți, reținută de poliție

30 martie 2016 19:22   Național
Ultima actualizare:

Directoarea acuzată că a bătut mai mulți copii la o grădiniță privată din București a fost reținută și acuzată de rele tratamente aplicate minorului. Ioana Neagu a fost audiată ore în șir la secția de poliție, după ce oamenii legii au urmărit filmulețele în care maltrata micuții.

Mai mulți părinți șocați și îngrijorați de modalitatea în care copiii lor erau tratați la unitatea de învățământ au depus plângeri la poliție, informează Mediafax.

Imaginile difuzate inițial de Digi 24 o arată pe directoare în timp ce intră în camera în care dormeau copiii și îi trage pe doi dintre ei din pat, târându-i cu brutalitate. Întrucât grădinița nu este acreditată la Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Preuniversitar, nici Inspectoratul Școlar din București și nici Ministerul Educației nu pot interveni. Cu toate acestea, oamenii legii au fost alarmați de părinți, dar și de imaginile surprinse, așa că au decis să o audieze pe Ioana Neagu, directoarea cu pricina.

Unii dintre copii căpătaseră o frică față de Ioana Neagu, unii dintre ei având chiar deviații de comportamet din această cauză: se treazeau din somn plângând sau țipau prin casă fără motiv, a declarat unul dintre părinți.

Mai multe