Directorul din primaria Târgu Jiu fotografiat în timp ce o salariată îi făcea pedichiura va fi repus în funcție

10 februarie 2021 23:57   Național
Ultima actualizare:

Fostul director al Direcției de Patrimoniu Târgu Jiu, Marian Rotaru, fotografiat în timp ce o subalternă îi făcea pedichiura și care a fost dat afară, a fost repus în funcție de judecători. Decizia Tribunalului Gorj nu este definitivă și poate fi contestată de juriștii Primăriei Târgu Jiu.

După apariția pozei, în 2019, cum directorul Marian Rotaru avea mai multe abateri, primarul din Târgu-Jiu, Marcel Romanescu a decis să îl demită. Potrivit pandurul.ro, directorul demis a contestat decizia și acum a avut câștig de cauză la Tribunalul Gorj. Dacă hotărârea va rămâne definitivă, Rotaru se va putea întoarce la primărie. La ultimele alegeri locale, fostul șef al Direcției de Patrimoniu a candidat la funcția de primar în Târgu Jiu.

Cum a motivat directorul din primăria Târgu Jiu ipostaza în care a fost fotografiat

Poza în care, într-un birou al primăriei Târgu Jiu, directorului Marian Rotaru o subalternă îi făcea pedichiura a uimit opinia publică și a stârnit un imens scandal. Directorul a spus doar că s-ar fi întâmplat o singură dată și că ar fi cedat la rugămințile subalternei. Primarul din Târgu-Jiu a dispus efectuarea unei anchete interne, iar comisia de disciplină a propus, la final, în 2019, demiterea directorului. Rotaru ocupa când a fost demis, funcția de director în cadrul Direcției de Patrimoniu a Primăriei Târgu-Jiu. Potrivit stirileprotv.ro, fostul director nu a stat degeaba în ultimii doi ani și și-a întemeiat o firmă de curățenie.

Citiți și

Dezvăluiri în cazul directorului din Târgu Jiu: «Da, eu eram, îi făceam o pedichiură»

Directorul din Primăria Târgu-Jiu contraatacă în «dosarul pedichiura». Marian Rotaru a depus plângere pentru şantaj

Mai multe