Directorul ”Pedichiură” vrea să fie primar

2 aprilie 2019 12:27   Național
Ultima actualizare:

A fost demis, dar are de gând să se întoarcă la Primăria Târgu Jiu cu forțe proaspete. Marian Rotaru a intrat în politică și a anunțat că are de gând să candideze la alegerile locale și să devină primar.

Directorul din Primăria Târgu Jiu, fotografiat în timp ce își făcea pedichiura la birou, a fost dat afară. Acum, Marian Rotaru vrea să intre în politică.

Este președintele organizației municipale a UNPR şi anunță că va candida la alegerile din 2020 pentru fotoliul de primar.

În octombrie 2018, în presă a apărut o fotografie cu Marian Rotaru, pe atunci directorul Direcției de Patrimoniu în Primăria Târgu Jiu, cu un picior într-un lighean și celălalt pe genunchii femeii de serviciu.Pe masă, se văd chiar și o sticluță de ojă și acetonă.

Directorul ”Pedichiură” spunea că avea piciorul luxat

Marian Rotaru a explicat atunci că fotografia fusese făcută în 2016 și că angajata nu-i făcea pedichiura, ci îi bandaja piciorul, pe care-l luxase la un meci de fotbal, iar în lighean era gheață.

După incident, el a fost mutat la altă instituție, după care a fost demis. A fost a treia oară în trei ani când același director a intrat în Comisia de Disciplină. El a mai ajuns în atenția șefilor săi pentru că și-a pus subalternii să-i cosească iarba din grădină.

Mai multe