DJ Harra a fost ospătăriţă la 19 ani

3 decembrie 2010 16:50   Național
Ultima actualizare:

Încinsă cu un şorţ alb ca spuma laptelui, apetisanta DJ Harra a servit  clienţii selectului restaurant „Riviera” din Capitală. Rolul de ospătăriţă nu-i e total necunoscut brunetei.

Dana Neacşu sau Harra, după numele de scenă, una din cele mai apreciate DJ-iţe din ţară, a acceptat să participe la una din serile „Din inimă pentru copii" şi să muncească pentru Bogdănel Anton, căruia îi lipsesc patru degete de la mâna dreaptă.

Vezi şi:

Dj Harra, chelneriţă la Riviera

«Acasă am timp doar să dorm!»

Sexy Dj Harra recunoaşte: «Mi-e frică de penibil» VIDEO

Cu toţii ne luptăm să strângem 12.500 de euro pentru proteza bionică pe care i-a recomandat-o prof. dr. Gheorghe Burnei. Oricine vrea să-l ajute pe copil, să ne sune la tel. 021.407.76.80.

Dana Neacşu s-a chinuit ceva până să deschidă sticla cu vin

La" Riviera", joi seara, DJ Harra şi-a luat rolul de ospătăriţă în serios, iar singurul bărbat sedus a fost Moş Crăciunul ce străjuia la intrarea în local.

„Nu am emoţii deloc şi cred că nu mi-am pierdut îndemnânarea.Primul meu job, la 19 ani, a fost de ospătar, într-un local din Craiova", ne-a spus Dana, amuzată. Şi exact aşa a fost!

La final, ne-a împărtăşit unul din secretele ei: „La anul îmi doresc un bebeşuş. De fapt, vreau trei copii, deci aviz amatorilor!", ne-a spus DJ-iţa.

La final, DJ Harra s-a distrat cu un Moş Crăciun imens

Mai multe