Doi barbati au pierit sub rotile trenului

30 martie 2012 16:38   Național
Ultima actualizare:

A trecut doar o săptămână de când o familie întreagă a pierit pe calea ferată, după ce maşina lor a fost izbită de trenul care circula pe ruta Iaşi-Hârlău.

Ieri, pe acelaşi traseu, alte două persoane şi-au pierdut viaţa. Totul, din cauza şoferilor care nu acordă atenţie semnalelor de trecere a trenurilor.

Doi bărbaţi şi-au pierdut viaţa ieri, în comuna ieşeană Belceşti. O dubiţă încarcată cu uşi şi geamuri termopan a fost lovită în plin de trenul personal care circula pe ruta Iaşi-Hârlău.

Pompierii s-au chinuit peste o jumătate de oră să descarcereze  una dintre victime

Şoferul Cătălin Huzdup (38 de ani) nu a respectat indicatoarele la trecerea cu calea ferată. În urma impactului cu trenul, corpul acestuia a fost aruncat din maşină la 100 m de locul accidentului. Echipajul de descarcerare s-a chinuit o jumătate de oră să-l scoată din maşina distrusă pe celălalt pasager, Vasile Plugaru (44 de ani).

Cei doi au murit pe loc. În trenul personal se aflau 40 de persoane, dar nici una nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. În urmă cu o săptămână, pe aceeaşi rută, un alt accident feroviar s-a soldat cu trei morţi. Un bărbat, soţia şi fetiţa lor de 6 ani au murit striviţi sub roţile trenului. (Alina Stan)

Mai multe