Doi bătrâni din Oradea, spulberaţi pe trecerea de pietoni - VIDEO

16 august 2011 19:17   Național
Ultima actualizare:

Doi soţi din Oradea, în vârstă de aproximativ 65 de ani, au fost spulberaţi pe trecerea de pietoni de către un tânăr şofer în vârstă de 28 ani. Medicii fac eforturi pentru a menţine victimele în viaţă, femeia fiind în stare foarte gravă.

Vinovat de nenorocire este, potrivit martorilor, tânărul Sergiu Ionuţ Cliboc. Acesta venea dinspre Centru Civic spre Cantemir şi a forţat semaforul. În faţa lui oprise la semafor un alt autoturism.

Dorind să-l evite acesta a tras dreapta, a intrat pe acostament şi a luat pe sus doi orădeni care aşteptau la trecerea de pietoni să se facă verde. Cele două victime sunt în stare gravă.

"Femeia a suferit leziuni la nivelul capului, abdomenului, toracelui şi bazinului şi fracturi la membrele inferioare. Bărbatul a suferit leziuni la nivelul abdomenului, toracelui şi membrului superior stâng. Ambii sunt în stare gravă. Femeia este instabilă şi medicii fac eforturi ca să o stabilizeze", a declarat în urmă cu câteva minute Hadrian Borcea, şeful SMURD Bihor.

Sergiu Cloboc, şoferul Opelului care a provocat accidentul, a declarat, în exclusivitate pentru „Adevărul de Transilvania”, că tot ce îşi doreşte este ca victimele sale să supravieţuiască.

„Numai să nu moară. E tot ce-mi doresc”, a spus tânărul şofer, aflat în stare de şoc.

„Era verde şi am încercat să-l prind. Eram pe banda din mijloc şi dintr-o dată mi-a apărut în faţă o maşină  Subaru. Am încercat să o evit şi am ajuns peste liniile de tramvai”, a declarat Sergiu Cloboc.

Mai multe