Doi morţi într-un accident pe Splaiul Dudescu. Traficul, restricţionat

1 noiembrie 2017 7:53   Național
Ultima actualizare:

Un grav accident a avut loc miercuri dimineaţa, pe Splaiul Dudescu, în care au fost implicate trei maşini. Două persoane au decedat în urma impactului.

 UPDATE 9.30: accidentul a avut loc în jurul orei 06.30. în urma impactului dintre cele două mașini, unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un copac, cei doi bărbați, în vârstă de 50 de ani, aflați în interior, murind pe loc. În urma coliziunii au sărit elemente de caroserie într-un alt autoturism, avariindu-l. Sunt efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului.

Traficul rutier este restricționat în continuare pe Splaiul Unirii dinspre Linia de Centură către Șoseaua Vitan Bârzești, până la finalizarea cercetării de la fața locului.

Unul dintre autoturisme a intrat într-un copac, iar persoanele aflate în el au murit. În acestea momente, pompierii încearcă să le scoată din maşină. Alte două persoane au fost consultate de paramedicii sosiţi la faţa locului, dar nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Traficul este restricţionat pe Splai, înspre Podul Vitan.

Mai multe