Doi muncitori, luați ostatici de un bărbat de 60 de ani, într-un apartament din Onești. Ambii au murit

1 martie 2021 19:37   Național
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 60 de ani din Oneşti este acuzat că a sechestrat, luni, 1 martie, într-o locuinţă, doi bărbaţi care efectuau lucrări la un imobil, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bacău.

UPDATE: Ambele victime au murit, una în apartament, cealaltă la spital, după ce bărbatul le-a înjunghiat.Polițiștii au fost sesizați că un bărbat ar fi reținut, împotriva voinței lor, într-un imobil din localitate, doi bărbați, care efectuau lucrări de reparații la un imobil ce i-a aparținut celui în cauză în trecut. Bărbatul ar fi sunat chiar el la poliție și a anunțat că i-a sechestrat pe cei doi muncitori, susținând că are niște nemulțumiri legate de imobilul în cauză, pe care l-a deținut în trecut.

Ambii muncitori a decedat

Bărbatul care i-a sechestrat pe muncitori a apucat să-l rănească pe unul din ei. Răpitorul este şi el împuşcat în picioare, pentru că nu a vrut să se supună ordinelor poliţiştilor. Din nefericire, muncitorul rănit a decedat în cele din urmă. Acesta, în vârstă de 35 de ani, a fost rănit de către răpitor cu cuţitul, iar medicii i-au declarat decesul. Și cel de-al doilea ostatic este ranit, însă nu se cunsoc detalii despre starea acestuia. Agresorul a fost și el transportat la spital.

Se pare că bărbatul şi-a făcut un obicei din a merge la imobil de mai multe ori pe zi, supărat că nu îi mai aparține, informează Antena 3. Astăzi el a găsit în imobil doi muncitori de la o firmă şi i-a sechestrat în apartament ameninţăndu-i cu un cuţit. La fața locului, s-au deplasat echipe de polițiști, inclusiv un negociator din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, pentru luarea măsurilor legale. 

Mai multe