Doliu în România! A murit viceprimarul Hunedoarei, Cătălin Florin Olar, la numai 47 de ani!

29 ianuarie 2023 12:29   Național
Ultima actualizare:

Este zi de doliu în România, după ce a murit Cătălin Florin Olar, viceprimar în municipiul Hunedoara. Acesta fusese internat de urgență la spital, din cauza unor probleme de sănătate care se agravaseră. Din păcate, medicii n-au mai putut face nimic pentru a-l salva. 

Sâmbătă, locuitorii din Hunedoara au rămas șocați atunci când au aflat că a murit Cătălin Florin Olar, cel ce îndeplinea rolul de viceprimar al municipiului. Acesta avea numai 47 de ani și niște probleme medicale care s-au agravat, așa că medicii nu l-au mai putut ține în viață. 

Citește și - Viceprimar din Satu Mare, atacat în sediul primăriei cu cuțitul

Primăria din Hunedoara a dat vestea tristă

Pe pagina de Facebook, Primăria Hunedoarei a postat un mesaj trist în cadrul căruia a făcut anunțul legat de moartea viceprimarului Cătălin Florin Olar.

„Am pierdut un coleg, un prieten, un om bun: Cătălin – Florin Olar.Cu adâncă durere în suflet, suntem nevoiţi să anunţăm dispariţia prematură din lumea noastră a viceprimarului municipiului Hunedoara, Cătălin – Florin Olar. Pentru întreaga echipă a Primăriei municipiului Hunedoara a fost mai mult un coleg decât un şef, dispus mereu să ajute la bunul mers al activităţilor instituţiei. Ne este greu să vorbim despre el la trecut. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a anunțat  Primăria Hunedoara.  

Vezi continuarea pe adevarul.ro. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Mai multe