Dom’ ministru, ce burtică ai făcut de la bere! FOTO

2 septembrie 2011 17:20   Național
Ultima actualizare:

Rotunjor în obraji şi cu o burtică ce stă să rupă camaşa. Aşa se prezintă acum ministrul Apărării, Gabriel Oprea. Semn că îi prieşte viaţa în Guvern, Oprea a pus ceva kilograme în plus în ultima vreme, dar nu se dă înapoi de la un pahar cu bere.

Pe când unii colegi de la guvernare au pierdut din podoaba capilară sau au dat kilograme jos, Gabriel Oprea parcă nu se mai opreşte din luat în greutate, le propriu.

Ministrul Apărării a fost surprins zilele trecute, alături de colegul de partid şi fostul ministru al Muncii, Marian Sârbu, la o terasă de lux, pe malul lacului Herăstrău. Şi pentru că o mâncare bună nu merge fără ceva de băut, cei doi au ales berea. Oprea una blondă, iar Sârbu, neagră.

Vezi aici o galerie foto

Atât de bună i s-a părut ministrului Oprea că s-a şi lins pe buze când a terminat paharul. Însă, la ce nu s-a gândit Oprea este că berea îngraşă, iar burta deja mărişoară, de sub masă, ar putea prinde proporţii.

Oprea şi Sârbu au stat circa o oră la terasă

2008. Ministrul avea o siluetă de invidiat

2011. Gabriel Oprea a pus pe el circa 15 kilograme

Citește și:

Gabriel Oprea, 150.000 € din chiriiTraian Băsescu, la nunta fiicei lui Gabriel Oprea. Vezi aici ce miniştri au participat la eveniment

Oprea şi Udrea, cei mai bogaţi miniştri

Mai multe