Domn’ primar, n-ai avut bani de detectivi pentru amantă?

3 mai 2015 20:39   Național
Ultima actualizare:

Scandal mare în Iaşi! Primarul Gheorghe Nichita (58 de ani) e urmărit sub control judiciar, întrucât a folosit Poliţia Locală pentru a-şi spiona amanta, angajată a primăriei. Adina Samson (33 de ani) a fost cea care l-a denunţat pe edil la DNA, sătulă să fie urmărită.

Mare crai, edilul din Iaşi! De-aia l-a şi lăsat nevasta, anul trecut, după 33 de ani de căsnicie. „M-am ­săturat de escapadele lui. Nu am divorţat până acum pentru că am vrut să ­protejez fetele. M-a ­înşelat în repetate rânduri. A dezonorat căminul. A fost cu câteva aşa-zise doamne, care sunt de o vârstă cu fetele noastre”, a declarat, anul trecut, pentru bzi.ro, fosta soţie a primarului, Florentina, profesor la Colegiul Agricol din Iaşi.Joi seara, Gheorghe Nichita a fost reţinut de procurorii DNA deoarece a folosit Poliţia Locală pentru a-şi supraveghea amanta, pe Adina Samson, angajată a primăriei de opt ani. Blonda a fost cea care l-a denunţat pe Nichita, după ce, în intervalul 25-27 martie 2015, a observat că este urmărită. Se pare că edilul o bănuia că-l înşală, aşa că a aranjat cu şefii Poliţiei Locale s-o supravegheze. Simplu şi gratis! Un detectiv l-ar fi costat pe Nichita circa 1.500 € pentru supraveghere non-stop, timp de patru zile. Un mizilic pentru Nichita, care se pare că are o avere de 20 de milioane €. În plus, n-ar fi ajuns nici pe mâna procurorilor.Adina Samson a ajuns la Primăria Iaşi în urmă cu opt ani. După ce a lucrat în mai multe birouri, de-a lungul timpului, Samson a devenit inspector de specialitate la Primărie, lucru care i-a permis să se mute într-un birou alăturat celui pe care îl deţine Nichita. Aşa s-au cunoscut mai bine şi au devenit amanţi.

Click! spune

Gheorghe Nichita este primar al Iaşiului, din partea PSD, din anul 2003. Nichita a devenit notoriu pe plan naţional, în 2013, când a dispus tăierea teilor din centrul Iaşiului, oraş cunoscut şi sub denumirea de „Oraşul teilor”,  şi înlocuirea lor cu arbuşti japonezi pitici.

Mai multe