Dorin Cocoş doarme în celula lui Vântu

30 octombrie 2014 20:19   Național
Ultima actualizare:

Aglomeraţie mare de VIP-uri la “hotelul” Poliţiei Capitalei. “Prospăturile” Cocoş, Niro şi Pinalti pot recurge la sfaturile “veteranului” Mircea Băsescu.

Strada George Georgescu. În spatele Parchetului General se află arestul central al Poliţiei Capitalei. Aici a fost “cazat” de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, lotul Microsoft. Descurcăreţ ca întotdeauna, Dorin Cocoş s-a aciuat în celula etalon a stabilimentului, camera lui Sorin Ovidiu Vântu.

A profitat că părintele FNI este grav bolnav şi a fost dus de o lună la spitalul penitenciarului Jilava şi haţ, i-a luat patul. Fostul ministru al comunicaţiilor, Gabriel Sandu a nimerit în companie selectă: stă în cameră cu Mircea Băsescu, fratele preşedintelui României şi Mădălin Dumitru, un director din Primăria Capitalei. Dezvăluirile sunt făcute de surse din interiorul arestului, citate de România TV. Cei doi sunt veterani şi îl pot învăţa toate secretele pe fostul demnitar. Alţi doi reţinuţi din dosarul Microsoft, Nicolae Dumitru “Niro” şi Gheorghe Ştefan “Pinalti” au fost cazaţi cu peşti mici. Inculpaţii din dosarul Microsoft sunt încarceraţi şi scoşi la plimbare separat, pentru a nu discuta între ei. Ca şi alte VIP-uri ajunse în arest, au refuzat mâncarea puşcăriei şi au preferat să aştepte pachetele de acasă.

Mai multe