Două persoane, lovite în plin pe o trecere de pietoni din Tecuci. Una dintre victime a fost aruncată în aer de impact

16 iunie 2021 19:08   Național
Ultima actualizare:

Doi pietoni au fost loviți în plin de o maşină scăpată de sub control pe o trecere de pietoni din Tecuci, miercuri, 16 iunie. Poliția din Galați a transmis că a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Accidentul a fost surprins de camerele din zonă, imaginile fiind publicate ulterior și în mediul online. Cei doi pietoni, o femeie şi un bărbat, care traversau strada pe trecerea de pietoni, au fost loviţi în plin de o maşină, pe prima bandă de circulație.

Accident pe trecerea de pietoni în Tecuci

Șoferul care a provocat accidentul a intrat ulterior cu mașina în alte două autoturisme parcate în apropierea trecerii de pietoni. După impact, șoferul a coborât din mașină să vadă în ce stare se află cele două victime, iar mai multe persoane aflate la fața locului s-au oferit și ele să ajute.

Martorii accidentului au fost cei care au sunat la 112, iar la fața locului a sosit ambulanța, dar și echipajele de poliție. Cele două persoane au fost transportate de urgență la spital pentru îngrijiri medicale. Șoferul, în vârstă 26 de ani, din localitatea Drăgănești, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

VIDEO AICI Atenție! Imagini care vă pot afecta emoțional 

Mai multe