Dragnea:”Vreau să-mi cer iertare tuturor românilor pentru greșeala făcută”

21 iunie 2017 16:46   Național
Ultima actualizare:

”Romania a reintrat in normalitate”. Este concluzia trasă de Liviu Dragnea după ce coaliția la putere, PSD și ALDE a reușit să de-a jos Guvernul Grindeanu

”Nu puteam risca ca un program de guvernare ambițios să fie pus sub semnul întrebării. PSD a ieșit întărit din această încercare. Această încercare eșuată a unui grup de cativa cetateni, unii oameni politici, altii oameni de afaceri, de a preluat prin forta guvernarea a eșuat!”sunt câteva dintre afirmațiile lui Dragnea.

Întrebat cum va cere coaliția PSD-ALDE să formeze în continuare noul guvern în condițiile în care cele două formațiuni au dovedit că au nevoie de minorități pentru a face majoritate, Dragnea a replicat țâfnos: 

”Din cate stiu majoritatea e mai mare decat minoritatea. In condițiile in care în această încleștare noi am reușit să avem o majoritate calificata, nu se pune problema instalarii noului guvern”a tunat Dragnea.

Deși au apărut deja mai multe propuneri de prim-ministru ale PSD, Liviu Dragnea a ținut să infirme existența unei hotărâri luate deja.

Astfel, forul din PSD care a decis soarta lui Sorin Grindeanu, Consiliul Executiv va decide asupra unei propuneri care va fi prezentată grupurilor parlamentare duminică, 25 iunie

Mai multe