Drama femeii al cărei băieţel a fost ucis pe trecere: "Criminalul a vrut să mă cumpere"

24 iulie 2014 18:09   Național
Ultima actualizare:

Tânărul care a ucis un copil de şase ani pe o trecere de pietoni din Suceava a încercat să o cumpere pe mama micuţului.

Bărbatul a provocat o adevărată tragedie în momentul în care a intrat cu maşina într-un copil de 5 ani care traversa pe trecerea de pietoni împreună cu verişoara lui.

Micuţul a murit în mâinile medicilor sosiţi la faţa locului, iar şoferul este în acest moment în libertate, ba chiar are voie să conducă.

Mai mult, cinismul omului a mers până la a-i oferi 50 de milioane mamei îndurerate. Bărbatul a chemat-o pe femeie la notar pentru a o pune să semneze pentru primirea banilor respectivi, dar aceasta nici nu a vrut să audă.

"Copilul meu e acum în pământ, iar el e în libertate, cu familia lui. El îşi strânge acum copilul în braţe, dar eu nu mai am pe cine să strâng. Era singurul meu copil. Marţi a vrut să mă ducă la notar, să îmi dea 50 de milioane. Ei credeau că eu dacă văd 50 de milioane îl iert pentru tot ce a făcut. Pe mine nu mă interesează banii, eu vreau viaţa copilului meu. Nu m-au ajutat cu absolut nimic, nici măcar să vină cu o floare la înmormântare. M-am chinuit foarte mult cu Mario, l-am crescut singură. M-au ajutat părinţii şi surorile mele când eu munceam", a declarat mama îndoliată, pe Acces direct.

Mai multe