Drama poliţistului care s-a sinucis la 28 de ani. Abia venise din luna de miere

21 februarie 2020 11:32   Național
Ultima actualizare:

Agentul de Poliţie Daniel Dumitrescu, angajat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, s-a sinucis la vârsta de doar 28 de ani. Abia venise din luna de miere.

Poliţistul Daniel Dumitrescu s-a spânzurat cu o cravată de clanţa unei uşi a apartamentului pe care-l închiriase în localitatea suceveană Rădăuţi, scrie adevarul.ro.

Descoperirea macabră a fost făcută de colegi, care l-au căutat acasă pentru că nu răspundea la telefonul de serviciu.

Gestul lui Daniel Dumitrescu este greu de înţeles chiar şi pentru apropiaţii săi. În urmă cu câteva luni, bărbatul s-a căsătorit cu o colegă de serviciu de la postul de poliţie din comuna Dorneşti, judeţul Suceava.

N-au trecut nici patru săptămâni de când cei doi tineri s-au întors din luna de miere petrecută în Thailanda şi, totuşi, surse din rândul anchetatorilor susţin că poliţistul s-ar fi spânzurat pentru că suferea din dragoste.

Cei doi soţi ar fi avut o discuţie în contradictoriu în seara zilei de marţi, 18 februarie. Din cauza certurilor, soţia poliţistului a decis să plece la părinţii săi care locuiesc în comuna suceveană Marginea.

În noaptea respectivă, Daniel Dumitrescu s-ar fi plimbat cu maşina pe străzile din Rădăuţi şi le-ar fi trimis mesaje de adio unor persoane pe care le îndrăgea.

Alt polițist din Suceava s-a sinucis în august 2019

Daniel Dumitrescu nu este singurul poliţist din Suceava care s-a sinucis din dragoste.

În august 2019, agentul de poliţie Ionuţ Andrei Aursulesei s-a împuşcat în cap cu pistolul din dotare, după ce a divorţat de soţia sa. El a lăsat un mesaj de adio în care şi-a explicat gestul necugetat.

”Probabil se vor auzi din nou fel şi fel de lucruri exagerate, veţi încerca să scoateţi iar vorbe despre mine, că de fapt a fost alt motiv care a stat la această decizie, dar e doar părerea voastră... Adevăratul motiv care m-a împins la acest gest e faptul că nu am suportat că persoana ce o iubesc s-a «aruncat» în braţele altei persoane, în ciuda a tot ceea ce a fost şi într-un timp aşa de scurt“, a scris poliţistul, scrie adevarul.ro. Mesajul era însoţit de o fotografie în care apăreau doi îndrăgostiţi pe o bancă.

Citește și:

Poliţistul-erou a salvat trei sinucigaşi din Dunăre

Cum a salvat un echipaj de poliție un copil de doi ani. Mesajul emoționant al tatălui micuțului

Mai multe