Drama prin care a trecut unul dintre românii salvaţi de Sabbagh din Libia. «Trăgeau cu armele să ne intimideze»

7 noiembrie 2013 21:44   Național
Ultima actualizare:

De curând, Christian Sabbagh a revenit din Libia, unde a fost plecat pentru a salva 33 de români care erau obligaţi să muncească acolo, în condiţii inumane. Unul dintre aceştia a fost invitat la emisiunea nocturnă de la Kanal D, unde a povestit drama prin care a trecut.

Constantin Marin a reuşit cu greu să relateze ce a văzut şi a trăit în Libia, iar vocea lui a fost în permanenţă gâtuită de emoţie. Acesta a mărturisit cu lux de amănunte întregul coşmar prin care a trecut până când Christi Sabbagh a reuşit să-l salveze.

Unul dintre românii care au trăit în infernul din Libia şi-a povestit experienţa la WOWbiz (captură: Kanal D)

"Am dat bani grei să ajungem în infern.  Ni s-au promis 1.500 de dolari pe lună şi trei mese pe zi, dar nu ne-au dat nici măcar apă. Ne-au dat să mâncăm doar o lună, până a început prima grevă.

10 băieţi au protestat pentru că nu ne dădeau bani. Ne-au luat şi nouă mâncarea, ca să nu le mai dăm şi lor. Trăgeau cu armele în curte ca să ne intimideze.

Constantin Marin a trăit în condiţii inumane în Libia (captură: Kanal D)

Ieşeam la muncă, la două săptămâni ne dădeau câte 20-25 de dinari. Luam alimentele pe care le aruncau şi le foloseam. Ne cumpăram brânză topită, că era ieftină sau feta. Le împărţeam ca să ne ajungă câte două- trei zile", a spus acesta, printre lacrimi.

Mai multe