Duminica neagră pe șosele! 11 victime, în 3 accidente rutiere

5 iulie 2015 13:54   Național
Ultima actualizare:

Tragedii rutiere în Capitală. Nu mai puțin de trei accidente au avut loc în cursul zilei de azi, în urma cărora 11 persoane au ajuns la spital.

Primul accident a avut loc dimineață, la ora 7.30, la intersecția Șoseaua de Centură cu Prelungirea Ghencea, informează ISU București.

O mașină de Bulgaria nu a acordat prioritate și s-a izbit puternic de un autoturism care circula regulamentar, dinspre Domnești. În urma impactului, şase persoane, dintre care doi copii, au fost rănite şi au ajuns la spital.

La faţa locului a intervenit un elicopter SMURD. Una dintre victime, un barbat de 56 de ani, a fost transportat la spitalul Floreasca cu elicopterul.

Restul victimelor au fost duse la spital cu ambulanțele.

La mai puțin de trei ore distanță de primul, la ora 10.15, a avut loc un al doilea eveniment rutier, la întrare în Pasajul Băneasa, pe Șos. București Ploiești.

Accidentul a fost produs după ce o șoferiță a intrat în plin în parapetul de la intrarea în pasaj. Victimele au aproximativ 30 de ani. Una dintre ele s-a ales cu fracturi de membre, celelalte două fiind în stare gravă.

Victimele au fost transportate la Spitalul Floreasca, iar Pasajul Bănesa a fost blocat pe sensul de intrare în Bucureşti.

După o oră, la ora 11.30, două mașini au fost implicate în cel de-al treilea accident rutier al zilei, din Capitală, care a avut loc în Piața Aviatorilor.

O ambulanţă a ajuns la faţa locului pentru a acorda ajutor celor două persoane rănite.

Mai multe