Dumnezeu i-a luat la El în timp ce dormeau

12 ianuarie 2015 23:12   Național
Ultima actualizare:

Imagini cutremurătoare, luni dimineaţă, într-o garsonieră din Rovinari, Gorj. Vecinii care au spart uşa locuinţei, pentru că simţeau miros puternic de gaze, s-au înfiorat. Şase copilaşi cu vârste cuprinse între şase luni şi 7 ani, zăceau morţi, alături de tatăl lor.

Nenorocirea a fost descoperită după ce doi copilaşi din bloc s-au simţit rău şi au ajuns la spital, unde medicii au stabilit că s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Oamenii din imobil au căutat sursa scăpării de gaze şi au ajuns la locuinţa lui Cosmin Bumbu (29 de ani). Au spart uşa şi s-au îngrozit. Cinci copilaşi zăceau pe pat fără suflare, iar tatăl lor era mort în cadă.

Şocul a fost şi mai mare când, pompierii sosiţi la locul tragediei, au mai găsit un copilaş mort. Un băieţel de 5 ani era ascuns după un fotoliu, semn că ar fi încercat să se salveze, dar nu a mai reuşit. Un singur copil al familiei a supravieţuit, ca prin minune. O fetiţă care în noaptea fatidică a dormit la bunicii ei, în Târgu Jiu. Vecinii spun că micuţii s-au simţit rău şi în urmă cu câteva zile, când tatăl i-a dus la spital, dar a spus apoi că le-a fost rău de la mâncare.

În realitate, în locuinţa lor erau scurgeri de gaze. Bărbatul montase singur, în urmă cu două luni, o centrală termică pe gaze, cumpărată la mâna a doua. Oamenii l-au avertizat că e periculos, dar el a spus că se pricepe. Acum, aproape toată familia a plătit pentru neglijenţa bărbatului. Mama copiilor, plecată la muncă în Italia, este în stare de şoc. Urma să vină în ţară, în concediu, dar acum vine să-şi îngroape micuţii şi soţul.Toţi vor fi înmormântaţi pe cheltuiala primăriei, care intenţionează să declare zi de doliu. 

Mai multe