După coroană, fraţii Cioabă şi-au împărţit şi averea! Au apărut deja primele nemulţumiri

27 august 2013 7:57   Național
Ultima actualizare:

La coroană nu au vrut să renunţe nici în ruptul capului, aşa că romii s-au trezit cu doi rege, unul internaţional şi altul „stăpân” peste ţară.

Tradiţia romă spune că averea îi revine fratelui cel mic, Daniel Cioabă, însă nu a fost loc de înteţelegere nici aici. Dorin Ciobă, fiul cel mare al „regelui” Cioabă a pretins şi el o parte din averea estimată la aproximativ 3 milioane de euro.

Astfel, Dorin s-a ales cu spaţii comerciale în valoare de peste 500.000 de euro dar şi multe kilograme de aur. Declaraţia a fost făcută de mezinul familiei, în direct la România Tv. „Averea familiei se ridică undeva la 2-3 milioane. Dar aceşti bani sunt în imobiliare, nu sunt cash! I-am dat fratelui meu mai multe spaţii comerciale în valoare de 500.000 euro şi aur”, a declarat Daniel Cioabă.

Gurile rele spun că Dorin nu ar fi fost mulţumit de partea primită şi are pretenţii mai mare. Mezinul a declarat însă că nu a auzit de vreo nemulţumire a fratelui său şi că dacă e nevoie îi va da mai mult sau va lăsa o instanţă să decidă cât i se cuvine fiecăruia. Totodată, Daniel a ţinut să menţioneze că ţine legătura cu fratele său şi că nu ar exista nici o tensiune între cei doi.

Citeşte şi:

Romii, revoltaţi împotriva fraţilor Cioabă: «Jos regii!»

Au dormit sub cerul liber să aştepte înmormântarea regelui Cioabă

Dorin Cioabă îi acuză pe medicii turci: «Tatăl meu a murit din cauza unei intervenţii greşite»

Mai multe