Ea e cea mai frumoasă fată din oraș! Ioana Basgan a câștigat Miss Capitala-Regina Bucureștiului

13 decembrie 2021 6:40   Național
Ultima actualizare:

București, capitala României, are o nouă regină a frumuseții, desemnată într-o competiție online, care își propune să promoveze frumusețea, cultura, sportul și educația. Cea care a obținut titlul de miss este Ioana Basgan, de 19 ani, din București, studentă la Medicină. 

De sâmbătă, 11 decembrie, capitala României are o nouă Regină a frumuseții, în persoana domnișoarei Ioana Basgan, de 19 ani, din București, studentă la medicină generală. Pasionată de modă și de frumusețe, Ioana a fost aleasă sâmbătă, de un juriu avizat, drept cea mai frumoasă tânără din București. 

Ioana Basgan a impresionat pe podium

"Ioana a câștigat titlul de Miss Capitala 2021 în urma întregii activități prestate în decursul anului 2021 în domeniul modei, frumuseții, showbiz-ului și a prezentărilor unor branduri renumite de haine, a calificativelor și feedback-ului excelent primit de la clienți, colaboratori și parteneri de business", spun organizatorii. Tânăra regină a frumuseții s-a bucurat de un real success la un important târg de nunți care a avut loc în această toamnă, de la Palatul Parlamentului. La eveniment, ea a prezentat rochii de mireasă, ținute casual și rochii pentru ocazii speciale, timp de trei zile, pentru diferite case de modă și artiști vestimentari din București, și a adunat cele mai bune calificative de la colaboratori. Noua Regina a frumuseții din București este recunoscătoare pentru dobândirea titlului și transmite că va încerca să inspire noua generație, să îmbine frumusețea cu educația.

Citește și:

Marina Voica, printre invitații de onoare la un concurs de frumusețe! Miss Capitala s-a ales la Breaza!

Bucureştiul a fost, pentru o zi, Capitala internaţională a modei

Mai multe