Edvin Marton, la concert cu perfuzia în buzunar

22 decembrie 2011 16:23   Național
Ultima actualizare:

A urcat pe scena Sălii Palatului deşi abia se ţinea pe picioare din cauza durerilor de spate. Marţi seară, violonistul Edvin Marton a tras o sperietură soră cu moartea. A alunecat pe scările proaspăt spălate din interiorul hotelului Hilton şi a ajuns cu dureri groaznice la spital.

Miercuri seară, a insistat să cânte, deşi toată ziua s-a aflat sub tratament la Spitalul Floreasca. Chiar şi aşa, durerile au fost de nesuportat, iar concertul nu s-a ridicat la nivelul celor din trecut.

Marton a urcat pe scenă în partea a doua a spectacolului, aşa cum era programat, însă, a cântat mai mult cu ajutorul orchestrei şi a reuşit să dirijeze doar două melodii.

Edvin Marton ar fi trebuit să susţină un spectacol de circa 45 de minute. A intrat în scenă în partea a doua, a dirijat două melodii, a susţinut şi puţin din partea de solo vioară. Cu toate că avea dureri mari s-a şi mişcat şi dansat puţin. Artistul a venit la concert chiar cu perfuzia în buzunar, potrivit unor surse din organizarea Galei „Crăciun Vienez".

Însă, chinurile lui Marton nu s-au terminat, acesta mergând de la concert direct la spital. A stat internat toată noaptea de miercuri spre joi, iar medicii l-au ţinut iarăşi sub tratament.

Se pare că, incidentul nu va rămâne nepedepsit. Violonistul s-a sfătuit deja cu managementul său şi vor acţiona în judecată lanţul hotelier Hilton. Surse din staff-ul artistului ne-au spus chiar că după ce Marton a căzut pe scări ar fi stat 20 de minute întins pe jos, timp în care cei de la hotel au căutat o pătură cu care să-l învelească.

Marton a urcat pe scena Sălii Palatului şi aseară, iar cei prezenţi l-au susţinut frenetic cu aplauze.

Mai multe