Ei au fost la datorie de 1 Mai
Unii s-au distrat de mama-focului de 1 Mai, alţii, însă, au fost la datorie. Pentru medici, poliţişti, vatmani, şoferi, ospătari şi bucătari ziua a fost una cât se poate de normală. S-au trezit dis-de-dimineaţă şi au plecat la muncă.
Este şi cazul lui George Anghel, agent principal la Brigada de Poliţie Rutieră Bucureşti.
"De şase ani sunt poliţist şi în tot acest timp nu am avut liber de 1 Mai.Am muncit în fiecare an, aşa că ziua asta a devenit una obişnuită, nu mai e ceva special", ne-a mărturisit omul legii, care a avut, ieri, o misiune dificilă, având în vedere că toate intrările în Capitală s-au aglomerat odată cu lăsarea serii. Pentru nea Sandu, faimosul grataragiu, dar şi pentru ceilalţi angajaţi de la Restaurantul "Cocoşatu", din Bucureşti, 1 Mai a fost cea mai solicitantă zi.
George Anghel, agent principal la Brigada de Poliţie Rutieră Bucureşti, a lucrat pentru a şasea oară consecutiv de 1 Mai
Cu toţii au fost pe baricade de dimineaţă şi până după miezul nopţii. Cum ieri, micii au fost la putere, cozile au fost pe măsură.
"Aici se mănâncă cei mai buni mici. Am stat la coadă mai bine de o oră, dar merită", ne-a spus Gheorghe, un client fidel. Abia la finalul zilei, ospătarii şi bucătarii au luat o pauză binemeritată. Până azi, când o iau de la capăt!