El l-a lăsat pieton pe Vântu

14 mai 2012 18:14   Național
Ultima actualizare:

Agentul Tătaru „atacă“ din nou. După ce i-a lăsat fără permise de conducere pe solistul Puya şi pe fotbalistul Sabin Ilie, duminică a venit rândul omului de afaceri Sorin Ovidiu Vântu să fie sancţionat de agentul de circulaţie tulcean.

Afaceristul se afla la volanul unui Audi RS 6, bolid care l-a impresionat chiar şi pe poliţist. Dar nu atât de mult încât să treacă cu vederea că Sorin Ovidiu Vântu a încălcat legea, depăşind viteza regulamentară cu peste 50 de km la oră.

Maşina, comandă specială- Bolidul Audi RS6 a costat aproape 100.000 de euro, fiind adaptat la handicapul lui Vântu

„A fost oprit în trafic pe o porţiune de drum în care limita de viteză era de 50 de kilometri la oră de la ieşirea din municipiu, pe drumul Tulcea - Constanţa. Şoferul circula cu 107 km la oră", a spus, pentru ziaruldetulcea.ro, agentul şef adjunct, Sorin Tătaru, cel care i-a suspendat dreptul de a conduce lui SOV pentru o perioadă de trei luni.

Sorin Tătaru este cunoscut în judeţul Tulcea pentru faptul că nu iartă pe absolut nimeni. Şi-a făcut deja un renume după ce, în 2010, i-a lăsat pietoni în doar 3 zile pe artistul hip hop Dragoş Gărdescu, zis Puya, şi pe fotbalistul Sabin Ilie.

Mai multe