Elena Băsescu merge la sală, dar tot fast-food mănâncă

16 iunie 2011 14:59   Național
Ultima actualizare:

Este o împătimită a sălilor de sport, şi-a menţinut o siluetă de fotomodel până de curând însă, de la un timp, pare că a început să pună pe ea. Elena Băsescu are vizibil câteva kilograme bune în plus pe care cu greu le mai poate masca.

Europarlamentarul Elena Băsescu nu pierde nici o ocazie pentru a merge la sală. Are abonament VIP la Clubul IDM, acolo unde aproape toată conducerea PDL se duce să asude la aparate.

Numai că, în ciuda efortului fizic, Elena Băsescu s-a îngrăşat în ultima perioadă. Iar acest lucru este ieşit din comun, având în vedere că până anul acesta a avut o siluetă de invidiat. Misterul kilogramelor în plus l-au aflat fotoreporterii Click!.

În parcare- Misterul kilogramelor în plus: mâncarea de la fast-food la care nu renunţă

Ei au surprins-o pe mezina preşedintelui, în urmă cu câteva zile, chiar în parcarea Clubului IDM, după orele petrecute la sala de sport şi piscină. Elena şi-a lăsat geanta cu echipamentul în maşină, apoi s-a asigurat că nu e nimeni prin preajmă ca să vadă ce urma să facă.

Atunci când s-a convins că nu e urmărită, Elena Băsescu şi-a cules din maşină mai multe pungi goale de la Mc Donald's şi câteva pahare de suc pe care le-a aruncat la un coş de gunoi din preajmă.

Aruncă resturile de fast-food la coșul de gunoi

Semn că europarlamentarul nu poate renunţa cu nici un chip la mâncarea fast-food chiar dacă apoi face eforturi în sala de gimnastică. Iar obiceiul ei alimentar ar putea să o coste pierderea siluetei cu care se mândrea.

Fetele preşedintelui şi-au pus numele pe maşini

Ioana Băsescu şi-a schimbat „buburuza", pe care şi-a cumpărat-o în urmă cu circa trei ani, un Fiat 500, cu una la fel de mică, dar mult mai puternică.

Ioana Băsescu și-a păstrat numărul, YBA, și după ce și-a schimbat mașina

Fata cea mare a preşedintelui a scos din buzunar circa 23.000 de euro pentru un Abarth de 160 de cai-putere. Numărul de înmatriculare însă, nu i-a tat bătăi de cap.

Elena a ales să-și pună numele ei la mașină

A ales prescurtarea propriului nume: YBA, la fel ca şi la prima maşină. Şi Elena Băsescu, sora sa cea mică, are la maşină propriul nume, pe care l-a transformat şi în emblemă de campanie electorală, anume EBA. Range Roverul mezinei cu EBA la număr sare în ochi prin oraş.

Citeşte şi:

EXCLUSIV! EBa, iubitul ţi-a cumpărat covoare noi!

Alin Cocoş, ceas Hublot de peste 15 mii de euro

Tăriceanu: EBa este un om incapabil care nu are cultura elementară din şcoala generală

Mai multe