Elena Udrea a făcut o criză de nervi după gratii

13 martie 2015 0:15   Național
Ultima actualizare:

Puşcăria a transformat-o pe Elena Udrea. Dincolo de zâmbetul pe care în vedem afişat în public, fostul ministru suportă greu arestul.

Elena Udrea ar fi făcut o criză de nervi atunci când a fost arestată în dosarul "Gala Bute", susţine jurnalistul Mădălin Pribu, invitat joi seară la emisiunea nocturnă de la Kanal D.

Scandalul ar fi fost între ea şi o colegă de celulă, care ocupa patul de sus de la geam (cel mai bun întrucât oferă vedere afară, în curtea închisorii) în momentul în care politicianul a ajuns după gratii.

"Din sursele mele, am aflat că acea colegă de celulă era o prostituată. Elena Udrea i-ar fi spus «Coboară, fă, de-acolo! Fă, ai coborât?». Iar ea i-a oferit patul", a povestit Mădălin Pribu.

Jurnalistul a descris cum decurge o zi pentru deţinuta Elena Udrea: "Se trezeşte la ora 7 dimineaţa. E obligată să se trezească. Nu mănâncă la micul dejun, de obicei bea ceai. Apoi se plimbă prin celulă până la ora 12. Nu stă în pat, pentru că e greu să stai în pat atâtea ore. Din câte ştiu, nu ia niciodată prânzul. Am aflat că citeşte, deşi nu a primit cărţi de acasă. Sunt probabil rămase de la cei dinainte".

Elena Udrea (41 de ani) este arestată din data de 25 februarie în dosarul "Gala Bute".

Mai multe