Elena Udrea a fost naşă sexy la Cluj, în weekend

13 martie 2016 18:25   Național
Ultima actualizare:

Ce-i prieşte libertatea! Elena Udrea (42 de ani) a făcut furori în rolul de naşă în acest weekend, la Cluj. Fosta blondă de la Cotroceni a botezat, sâmbătă, copilul preşedintelui Mişcării Populare Cluj, Adrian Gurzău.

Printre invitaţi s-a numărat şi fostul preşedinte al ţării, Traian Băsescu, care a venit însoţit de soţia sa, Maria. Elena Udrea este pentru a doua oară naşă în această familie, primul copil al cuplului Gurzău fiind botezat tot de blondină. Micuţul Tudor Adrian a fost în permanenţă în braţele năşicii, care a furat toate privirile în jur. Într-o rochie neagră, extrem de scurtă, cu o pereche de pantofi cu toc cui şi un machiaj şi o coafură impecabile, Elena Udrea a fost senzaţia petrecerii.

“Tudor Adrian a fost creştinat! Să aibă o viaţă fericită în credinţa lui Dumnezeu, alături de frăţiorul lui George şi părinţii Cici şi Adrian, bunici, naşa, şi toti cei care i-au fost alături la botez. Dacă va alege să facă politică, se va inspira de la cel mai bun, de la preşedintele Traian Băsescu, care a participat împreună cu doamna Maria şi a urmărit totul cu ochii unui cunoscător. Doar are trei nepoţei, pe care nu de mult i-a botezat”, a scris Udrea pe Facebook. Botezul a avut loc la Biserica Ortodoxă Sfântul Dumitru din localitatea Florești, în vecinătatea municipiului Cluj-Napoca. 

Mai multe