Elena Udrea, de Anul Nou: bronzată, decoltată și cu fetița la piept

2 ianuarie 2019 8:13   Național
Ultima actualizare:

Eliberată din arest pe 24 decembrie, după 82 de zile petrecute în inchisoarea din Costa Rica, Elena Udrea îți afișează bucuria pe Facebook, unde deja a bifat a doua postare de când se află în libertate. Fostul ministru ne-a arătat cum a petrecut de Revelion.

Elena Udrea, care pe 26 decembrie a împlinit 45 de ani, a pus pe 1 ianuarie, pe pagina personală de Facebook, o fotografie în care apare alături de cele mai dragi persoane: mama Maria Veliceasa, iubitul Adrian Alexandrov (30 de ani) și fiica Eva Maria (3 luni). De remarcat însă ce bronzată este Elena Udrea, dar și faptul că a revenit la hainele sexy, cu vedere la decolteu. "Vă urez în noul an să aveţi credinţa şi puterea de a vă transforma dorinţele în realitate! Vă mulțumesc tuturor pentru felicitările și urările cu ocazia aniversarii mele, în 26 decembrie! Mi-au făcut ziua minunată", scrie Udrea, care pare că și-a petrecut Revelionul într-un restaurant de lux.

Eliberată în Ajun de Crăciun

Pe 24 decembrie, Elena Udrea a primti vestea mult așteptată, după aproape trei luni de arest. Cererea de extrădare a fost retrasă, iar solicitarea a venit în urma sesizării făcute de ministrul justiției, Tudorel Toader. El a anunțat autoritățile din Costa Rica că s-a retras cererea de extrădare care a fost pusă pe numele Elenei Udrea. "Eu am vorbit cu avocata din Costa Rica care mi-a comunicat cam aceleaşi informaţii. Ministerul Public din Costa Rica a fost informat de Ministerul din România faptul că s-au emis documentele de retragere ale solicitării de extrădare. Acum, este o chestiune de ore, minute, până când totul se va pronunţa. Atunci se va întâmpla lucrul pe care l-a dorit: să-şi petreacă sărbătorile alături de familie şi fetiţă", a declarat atunci Veronel Rădulescu, avocatul Elenei Udrea, la România TV.

Mai multe