Elena Udrea este însărcinată la 44 de ani? Ar fi conceput copilul prin fertilizare in vitro

21 ianuarie 2018 9:32   Național
Ultima actualizare:

Veşti-surpriză din lumea politică! Elena Udrea a aflat recent că este însărcinată, în urma unui proces reușit de fertilizare in vitro desfășurat la o clinică din București. Fosta șefă a Cancelariei Prezidențiale a lui Traian Băsescu este la a treia încercare de acest gen, cel care ar fi insistat fiind iubitul acesteia, Adrian Alexandrov.

Relaţia Elenei Udrea (44 de ani) cu tinerelul Adrian Alexandrov (32 de ani) este cât se poate de serioasă. Cei doi se pregătesc se pare să schimbe scutece în curând. Politiciana l-ar fi ascultat pe iubitul ei şi ar fi făcut toţi paşii pentru a concepe un copil prin fertilizare in vitro. Deocamdată, nu știe sexul viitorului copil, transmite Antena 3.

Anul trecut, Elena Udrea a fost fotografiată în fața unei clinici de fertilizare, iar ulterior presa a scris despre o deplasare în Grecia în același scop.

Elena Udrea are 44 de ani și fost căsătorită cu omul de afaceri Dorin Cocoș. În luna martie a anului trecut, politiciana a fost condamnată la șase ani de închisoare în dosarul Gala Bute. Decizia nu este definitivă.

Mai multe