Elena Udrea, în extaz după rezultatele alegerilor: "Antibăsismul, un mit spulberat"

17 noiembrie 2014 11:14   Național
Ultima actualizare:

Fosta candidată la preşedinţia României transformă victoria lui Klaus Iohannis în turul doi al alegerilor prezidenţiale într-o victorie a lui Traian Băsescu asupra lui Victor Ponta şi proclamă o nouă realitate: antipontismul.

Elena Udrea nu s-a ferit să-şi arate bucuria pentru înfrângerea candidatului PSD în turul 2 al alegerilor prezidenţiale, pe contul personal de Facebook. Aceasta a criticat strategia lui Victor Ponta de a se război cu Traian Băsescu prin proclamarea unui curent antibăsist, curent care s-a dovedit într-un final a fi... antipontist. "54,66% - 45,33%! Traian Băsescu termină mandatele câştigător. Antibăsismul este acum un mit spulberat. Victor Ponta s-a bazat doar pe acest mit, s-a luptat până în ultimul moment doar cu Preşedintele... Şi a pierdut. Băsiştii, în turul doi, au votat toţi într-un singur fel: anti Ponta. La fel ca marea majoritate a celor care au pus ştampila pe Iohannis. Acum, în România avem o realitate: ANTIPONTISMUL", a scris ea pe reţeaua de socializare.

Elena Udrea a ţinut să precizeze că votul său a fost tot anti-PSD, la fel ca şi activitatea sa politică din ultimii zece ani. "Am reuşit în sfârşit să votez şi eu la Paris. A fost un vot anti-Ponta şi anti-PSD, aşa cum a fost, de altfel, şi bătălia mea de 10 ani. Am tot respectul pentru oamenii alături de care am stat în ploaie, vânt şi frig timp de 8 ore pentru a putea să ne exprimăm dreptul fundamental de a alege. Toţi aceştia au votat şi ei împotriva lui Victor Ponta şi a PSD. Au votat cu speranţa de mai bine. Îmi doresc din suflet ca, peste 5 ani, să nu îi găsesc blazaţi sau dezamăgiţi. Nu vreau să-i văd că vor vota şi atunci împotriva cuiva", a mai precizat fosta candidată la preşedinţia României.

Mai multe