Elena Udrea s-a închis în casă, iubitul cară cumpărături. Cum a fost surprins Adrian Alexandrov

5 martie 2021 8:24   Național
Ultima actualizare:

Trece din nou prin aceleaşi emoţii ca în “Dosarul Gala Bute”, unde a fost condamnată la închisoare cu executare. Pe 2 martie, Elena Udrea a primit o sentinţă grea, de 8 ani de închisoare, iar de atunci parcă s-a ascuns într-o carapace, nefiind de găsit. Gurile rele spun că fosta politiciană vrea să fugă din ţară. Nu ar fi exclus, având în vedere că a procedat la fel şi în trecut.

Începutul primăverii a adus veşti proaste Elenei Udrea.  Fosta politiciană a fost condamnată la 8 ani de închisoare de Curtea de Apel Bucureşti, în dosarul finanţării campaniei electorale din 2009, fiind găsită vinovată de şapte fapte. În plus, instanţa a decis confiscarea a circa un milion de lei de la Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltării şi fost consilier prezidenţial în mandatul lui Traian Băsescu. De marţi, de când a aflat această decizie, care nu este încă definitivă, Udrea a fost ca un vulcan, a ajuns chiar să o blesteme pe judecătoarea care i-a dat sentinţa. “O blestem să simtă copiii ei ce simte copilul meu. Nu înţeleg cum va dormi această femeie liniştită la noapte. Cum să dai 8 ani pentru aşa ceva? Am omorât pe cineva? Dacă dăm pentru crime şi violuri 5-7 ani, am ajuns să dăm pentru corupţie 8 ani?”, a declarat Elena Udrea la Antena 3.

După această ieşire, acum blonda este de negăsit. Nu a mai ieşit deloc din casă şi se pare că este dărâmată de teribila veste. Cumpărăturile pentru casă le face doar iubitul ei, Adrian Alexandrov. Zilele trecute acesta  a fost surprins de fotoreporterii Click! în timp ce  pleca la muncă cu Mercedesul de 150.000 de euro care îi aparţine partenerei sale. S-a  întors în jurul prânzului acasă, la Corbeanca. După ce a primit lista de cumpărături necesare, Alexandrov a mers direct către supermarketul aflat lângă casă. După cum se poate observa în fotografii, poartă masca neregulamentar. Şi-a pus-o sub bărbie după ce a ieşit de la cumpărături. Acesta s-a întors cu câteva baxuri de apă şi nişte pungi cu legume, şi a plecat direct spre casă. Cea de-a doua maşină a Elenei Udrea s-a întors acasă având doar bona în interior. Nici urmă de Elena Udrea, ceea ce ar confirma bârfele celor din jur. Şi anume că ar fi fugit din ţară. Totuşi, Elena a spus că nu ar face acest lucru. “Nu este o variantă să pleci din ţară, unde să plec?!  Nu am mai plecat şi m-am întors?!  Să te duci pe acolo şi să stai în puşcăriile altora. Nu vedeţi că se întorc toţi. Credeţi că în lumea asta mai e vreun loc unde să te mai duci şi să ţi  se facă dreptate”, a tunat Udrea, neagră de supărare, în emisiunea Adrianei Bahmuţeanu.

Şi iubitul are probleme cu legea

În octombrie 2020, Adrian Alexandrov a fost surprins de radar circulând cu 152 km/h pe DN5, în dreptul localităţii Călugăreni, pe o porţiune de drum unde limita maximă legală este de 100 km/h. Iubitul Elenei Udrea se deplasa într-un automobil marca BMW. El s-a ales cu permisul suspendat pentru trei luni şi o amendă de 1.305 lei. Pe data de 25 martie 2021, acesta este citat la Tribunalul Giurgiu într-un proces împotriva Inspectoratului Judeţean de Poliţie, deoarece începe apelul în dosarul în care cere anularea procesului verbal prin care a fost lăsat fără permis anul trecut. El a pierdut pe fond.

Mai multe