Elena Udrea şi-a mutat banii din România şi-si închide toate afacerile?

20 ianuarie 2012 10:09   Național
Ultima actualizare:

Cunoscătorii mediului bancar şi de afaceri din România asistă de câteva zile la mişcări interesante în conturile afaceriştilor apropiaţi de preşedintele Traian Băsescu. Este vorba de o agitaţie în materie de retrageri şi lichidări, care pare că a cuprins până şi pe familia Udrea-Cocoş.

Potrivit site-ului Carieremedia.ro, protestele din ultimele zile nu au dus aşa cum era de aşteptat la un "contraatac mediatic al guvernantilor. Dimpotriva dinspre Cotroceni nu s-a auzit nimic, în schimb s-au perfectat mai multe mutări în culise beneficiind de zgomotul demonstranţilor".

"Din domeniul acţiunilor financiare de culise se pare că mai mulţi oameni importanţi sunt gata să-şi reloce activele în străinătate. Bursa zvonurilor insinuează că în conturile Elenei Udrea şi ale lui Dorin Cocoş s-ar fi înregistrat mai multe operaţiuni de acest gen", mai scrie site-ul.

Potrivit zvonurilor, Udrea şi Cocoş ar intenţiona să-şi închidă şi afacerile din România. Printre afacerile patronate de cei doi beneficiari Dalli, Udrea şi Cocos, se află mai multe firme, precum E.H.I. Intretinere si Curatenie SRL - Activitati de intretinere si curatare a cladirilor. Vezi aici lista întreagă a afacerilor celor doi!

"Sfârşitul previzibil al guvernului Boc îi îndeamna pe soţii Cocoş-Udrea să-şi pregătească o eventuală «retragere sigură» din România", scrie Ghimpele .

Mai multe