Elena Udrea şi Adrian Alexandrov, portret de familie, în Costa Rica! Ce mare s-a făcut Eva Maria

9 mai 2019 18:38   Național
Ultima actualizare:

Elena Udrea, fostul ministrul al Transporturilor şi logodnicul său, Adrian Alexandrov, trăiesc o poveste de dragoste împlinită, în ciuda dificultăţilor de ordin legal cu care se confruntă. În pofida faptului că Elena Udrea a primit o pedeapsă de şase ani cu executare în România,c ei doi se bucură de viaţa de familie departe de justiţia din România, în călduroasa Costa Rica. Adrian Alexandrov face naveta România- Costa Rica des pentru a fi alături de logodnica sa şi adesea încarcă fotografii pe paginile reţelelor de socializare pentru a arăta prietenilor virtuali cât de împlinit se simte alături de fostul ministru şi de fiica lor, Eva Maria.

Adrian Alexandrov face mari eforturi pentru a fi alături de logodnica sa, Elena Udrea, aflată în Costa Rica. El călătoreşte des în ţara însorită pentru a se întâlni cu femeia care i-a furat inima şi a petrece câteva momente precum o adevărată familie. Ori de câte ori aterizează pe pământ străin, Adrian încarcă fotografii din vacanţă pentru a arăta prietenilor virtuali că îi prieşte rolul de tătic. Nici de această dată nu a făcut excepţie!

Aflat în Costa Rica, Adrian a încărcat o fotografie în care apare alături de Eva Maria şi de Elena Udrea, într-un peisaj desprins parcă din poveşti . Fericirea se citeşte pe chipul celor doi amorezi, iar Elena Udrea se simte o mămică împlinită, ţinând-o în braţe pe micuţa Eva Maria, care a împlinit şapte luni în urmă cu câteva zile.

Elena Udrea a fost arestată, în Costa Rica, pe 4 octobrie 2018

Din 4 octombrie până pe 24 decembrie 2018, Elena Udrea, fost ministru al Turismului, şi Alina Bica, fost procuror-şef al DIICOT, au trăit un calvar într-un penitenciar din Costa Rica. În Ajunul Crăciunului, au fost eliberate după ce Instanţa Supremă a decis suspendarea executării pedepselor în urma scandalului pe tema completurilor de cinci judecători formate nelegal.

Elena Udrea a fost condamnată în dosarul Gala Bute la 6 ani de închisoare pentru luare de mită şi abuz în serviciu. Alina Bica are de ispăşit 4 ani de închisoare pentru favorizarea infractorului şi trafic de influenţă, într-un alt dosar. „Despărţirea de Eva a fost foarte greu de suportat. Am lăsat-o la 13 zile şi am găsit-o mult mai mare. Dumnezeu a făcut o minune. Eu şi Alina Bica am fost ţintele unui abuz în România”, a declarat Elena Udrea.

Cine este logodnicul Elenei Udrea

Adrian Alexandrov este cu 11 ani mai tânăr decât Elena Udrea. Bărbatul a fost manechin de când avea 18 ani, iar acum lucrează ca broker imobiliar. La sfârşitul anului trecut, el şi-a extins afacerile şi a cumpărat o companie imobiliară pe care a afiliat-o unei reţele de renume internaţional. În anul 2018, a tranzacţionat proprietăţi de aproximativ 4 milioane de euro. Atunci când a fost întrebat care este reţeta succesului său, iubitul Elenei Udrea a răspuns simplu: ”Cu multă muncă şi răbdare, totul este posibil”.

Citeşte şi: 

Alexandrov s-a dus în Costa Rica să fie cu Elena Udrea de Valentine’s Day

Prima poză cu Elena Udrea după ce a ieșit din închisoare. Petrece Sărbătorile cu fiica și iubitul

Mai multe