Elena Udrea, vacanță în Deltă cu iubitul și fiica. Fostul ministru a făcut plajă direct pe nisip

2 august 2021 16:02   Național
Ultima actualizare:

Anul acesta, Elena Udrea și logodnicul ei, Adrian Alexandrov, împlinesc cinci ani de când s-au cunoscut, iar aniversarea relației i-a prins în Deltă. Elena Udrea și logodnicul ei, mai tânăr cu 13 ani, s-au distrat la un resort de 5 stele, alături de fetița lor, Eva Maria.

Fostul ministru a Turismului, Elena Udrea, a fost de curând la Cluj, unde logodnicul ei va construi un complex de locuințe, însă weekendul care tocmai s-a încheiat i-a prins în Delta Dunării, la distracție, alături de fiica lor, Eva Maria (3 ani). Au lăsat în urmă stațiunea Mamaia, în care s-au cunoscut în vara lui 2016, pentru un pic de liniște oferită de atmosfera din frumoasa noastră Deltă.

Ce-i drept, au ales un resort superb, de lux, recunoscut pentru serviciile sale de cinci stele, unde o noapte de cazare este destul de piperată, 150 de euro, pentru un apartament. Elena a preferat să se bronzeze și să se bălăcească în apă cu micuța ei, la Sfântul Gheorghe, așa că a stat mai mult pe nisip, la joacă, decât pe șezlong, la relaxare, căci Maria e ca argintul viu.

Citește și:

Elena Udrea și Elena Băsescu se distrează împreună pe insula bogătașilor, MykonosImagini adorabile cu Elena Udrea și fiica ei de Paște. Unde a petrecut fostul ministru

Mai multe