Eleva de la Jean Monnet a fost violată sau nu? Raportul IML indică fisuri anale - VIDEO

25 noiembrie 2011 18:18   Național
Ultima actualizare:

Raportul IML face lumină în cazul presupusului viol de la liceul Jean Monnet. Probele găsite nu au fost suficiente, astfel încât specialiştii să spună dacă fata a fost violată, aşa cum le-a declarat ea politiştilor.

Raportul întocmit de medicii Institutului de medicină legală Mina Minovici a fost finalizat.

Documentul indică numai prezenţa unei fisuri anale, cu menţiunea ca ar fi putut proveni dintr-un act sexual consimţit. Cu alte cuvinte, legiştii n-au putut stabili că sunt urme de violenţă, ori semne că fata a fost abuzată.

Acelaşi document constată că eleva a întreţinut relaţii sexuale cu profesorul de sport. Asta înseamnă că acuzaţia de relaţii sexuale cu un minor este dovedită şi cu probe biologice.

Aşa-zisul viol s-a petrecut vineri, 28 octombrie, în timpul unei excursii la Predeal. Oana R., eleva care şi-a acuzat proful de sport de viol, a făcut plângere la poliţie patru zile mai târziu.

După cum a declarat fostul iubit al tinerei, aceasta i s-ar fi plâns şi acestuia că i s-a întâmplat ceva îngrozitor la munte.

“Mi-a zis că profesorul de sport a violat-o. Că i-a făcut o înscenare şi că ea a mers în camera lui cu încă două colege, iar fetele au plecat. Ea a rămas singură cu proful şi mi-a zis că a început să tragă de ea, să o împingă în pat şi să o violeze”, a declarat pentru Click! Marian.

Întreg scandalul s-a lăsat cu trei anchete la Liceul “Jean Monnet” şi cu arestarea pentru 29 de zile a profesorului de sport Dan Octavian Vişan.

Citeşte şi:

EXCLUSIV! Fostul iubit al elevei de la «Jean Monnet»: «Nu cred că a violat-o proful»

Eleva de la «Jean Monnet»: «Haide, vino şi fă-o, ştiu că şi tu vrei asta!» VIDEO

Eleva violată de la Jean Monnet e în stare de şoc: «Are coşmaruri, plânge, ţipă»

Mai multe