Elevii care au făcut sex în toaleta liceului au primit nota 3 la purtare

11 februarie 2013 16:33   Național
Ultima actualizare:

Ancheta demarată la Liceul "I. Neculce" din Târgu Frumos, în legătură cu incidentul petrecut în toaleta instituţiei a fost finalizată.

Cei doi elevi de clasa a IX-a suprinşi în ipostaze indecente într-o înregistrare postată pe internet vor avea nota 3 la purtare. De asemenea, aceştia vor urma şedinte de consiliere psihopedagogică, cu scopul de a depăşi momentul, scrie Ziarul de Iaşi.

Tot nota 3 la purtare o vor avea şi cei doi elevi de clasa a IX-a şi a X-a care au filmat întreaga scenă. Scandalul s-a declanşat săptămâna trecută, când Adriana şi Cosmin, elevi în clasa a IX, au fost filmaţi de un coleg în timp ce întreţineau relaţii sexuale în WC-ul şcolii. Elevii au declarat că ei doar au mimat actul sexual, totul din joacă.

Imaginile cu Adriana şi Cosmin au apărut pe Internet

Directoarea liceului, Emilia Talpalaru a declarat că regulamentul nu-i permite să-i exmatriculeze pe cei doi, astfel că singurul lucru pe care l-a putut face a fost să-i cheme pe părinţi la şcoală şi să le spună de isprăvile copiilor lor. Inspectoratul Şcolar Iaşi şi Poliţia au demarat imediat anchete în acest caz.

Mai multe