Emoții pentru pasagerii unei curse Blue Air. Cabina s-a depresurizat

20 iunie 2016 14:57   Național
Ultima actualizare:

Pasagerii unei aeronave Blue Air, de pe ruta Milano-București, au tras o sperietură teribilă duminică, cu câteva minute înainte de aterizarea pe aeroportul Henri Coandă. Piloții au făcut un anunț neașteptat, care i-a panicat pe oameni. Aeronava a aterizat cu bine la București, iar pasagerii au lăudat profesionalismul personalului.

Cabina avionului YR-BAC al companiei Blue Air s-a depresurizat cu câteva minute înainte de aterizare. Pasagerii au simțit turbulențe puternice și știau că nu sunt normale. Pasagerii, 200 la numărm s-au panicat când au văzut că măștile de oxigen au fost coborâte, procedură obșnuită în caz de pericol. Piloții i-au informat pe călători în legătură cu incidentul, însă aceștia nu și-au putut stăpâni emoțiile decât după ce au ieșit pe picioarele lor din aeronavă, la destinație.

“Aeronava companiei Blue Air, YR-BAC, care a efectuat ieri, 19 iunie, zborul 0B160 pe ruta Milano Linate - Bucureşti, a aterizat în condiţii normale, toţi pasagerii ajungând în siguranţă la destinaţie. Situaţia nu a pus în nici un moment în pericol securitatea pasagerilor şi sau a echipajului. În prezent aeronava este supusă verificărilor tehnice”, a declarat, pentru News.ro, directorul general al companiei, Gheorghe Răcaru.

Oamenii au povestit că, la aterizare, au ajuns mai multe ambulanţe, iar din avion curgea un lichid.

Mai multe