Era Condrea urmărit de o mașină? Ce spune un șofer care a văzut totul

25 mai 2016 20:00   Național
Ultima actualizare:

Deși Dan Condrea a fost înmormântat miercuri, 25 mai, dezvăluirile cu privire la accidentul în care și-a pierdut viața în urmă cu trei zile se înmulțesc pe zi ce trece. Un șofer care s-a intersectat cu automobilul în care se afla patronul de la Hexi Pharma a declarat pentru Știrile Kanal D că bărbatul ar fi fost urmărit de o altă mașină.

Coincidență sau adevăr? Martorul nu a fost luat la întrebări de nicio persoană care se ocupă de anchetă. Nu crede în varianta unui suicid, ci vede mai viabilă varianta că Dan Condrea a pierdut controlul automobilului din cauză că era urmărit de o altă mașină. Acesta pune și o întrebare: de ce mașina din spate nu a oprit când a văzut că automobilul în care era Condrea s-a făcut praf?

"În spatele lui, la 100 și ceva de metri era altă mașină, care mergea la fel de tare ca el. Am văzut că avea o viteză foarte mare și la un moment dat s-a dat spre marginea drumului pentru a scăpa de cel din spate

A mers pe iarbă, cred că i-a distras atenția cel din spate. A călcat un pic pe frână, dar doar s-au aprins luminile, nu a călcat să frâneze", a spus bărbatul care circula duminică seară din direcția opusă față de Dan Condrea.

Mai multe