EXCLUSIV! «Avem o relaţie foarte civilizată, deşi ne-am despărţit»

10 aprilie 2012 15:34   Național
Ultima actualizare:

Poveste cu iz de telenovelă în lumea bună. Fosta iubită a ex-şefului Băncii Transilvania, Robert Rekkers, îi ia apărarea bancherului, după un scandal-monstru. Anamaria Florescu îl acuzase iniţial că este agresiv şi are un comportament indecent faţă de copil. Acum, tânăra neagă totul.

„Au fost alte interese. Cineva a vrut ca Robert Rekkers să fie înlăturat de la conducerea băncii, deşi are o carieră strălucitoare în spate. Sunt oameni care au încercat să se folosească de procesul meu pentru custodia copilului".

Aşa şi-a început povestea, spusă în exclusivitate pentru Click!, Anamaria Florescu. Tânăra de 31 de ani a avut o relaţie de peste 5 ani cu Robert Rekkers, fostul şef al Băncii Transilvania. Cei doi au împreună şi o fetiţă, Sophie, acum în vârstă de trei ani.

Când relaţiile dintre ei au început să „scârţâie", Anamaria a decis să deschidă proces pentru custodia fetiţei, în iunie 2011. De aici, au început şi toate problemele. Recent, în mai multe publicaţii au apărut informaţii despre acuzaţiile pe care i le-a adus Anamaria bancherului: că ar fi avut un comportament agresiv faţă de ea şi indecent faţă de fetiţa lor. „Nimic mai fals", spune Anamaria.

„Eu am deschis procesul de custodie pentru a lămuri situaţia cu fetiţa, pe care eu o cresc. Am vrut să reglementăm acest lucru şi în instanţă. Din păcate, s-a ajuns la ceva greu de imaginat. Toate acele lucruri apărute în presă sunt neadevărate. Am fost victima unor interese ascunse. Vreau să vă spun că relaţia dintre mine şi Robert Rekkers este şi acum una foarte civilizată, deşi ne-am despărţit. Chiar dacă am decis să ne continuăm vieţile separat, educaţia şi creşterea copilului rămâne interesul nostru", ne-a declarat Anamaria Florescu.

Anul trecut, la scurt timp după începerea procesului, chiar bancherul Robert Rekkers declara pentru Click!: „Felul în care se pretinde, în mod mincinos, că m-aş fi comportat, nu mă caracterizează. Este adevărat că între mine şi fosta mea parteneră a intervenit o situaţie ireconciliabilă, motiv pentru care am pus punct acestei relaţii în luna noiembrie a anului 2009. Atunci am convenit în scris termenii separării şi paşii pe care îi vom face împreună, pentru ca fiica noastră să aibă o viaţă normală".

A fost şef la Banca Transilvania

Robert Rekkers (51 de ani) a condus Banca Transilvania timp de nouă ani. La sfârşitul lunii ianuarie, el şi-a dat demisia din funcţia de director general şi din cea de membru în Cosiliul de Administraţie. În 2010, a primit chiar titlul de „bancherul anului".

Anamaria: «Afirmaţiile au fost neadevărate»

„Am fost sfătuită să fac declaraţii ce pot aduce atingere unor valori precum demnitatea şi cinstea, afirmând în mod neadevărat în cererea de chemare în instanţă că tatăl fiicei mele, Rekkers Robert Cornelis, a manifestat un comportament pervers şi indecent în prezenţa acesteia, că era agresiv cu mine şi lipsit de generozitate", declară Anamaria Florescu.

Click! a scris despre scandal

Click! v-a prezentat pe larg, în vara anului trecut, detalii despre acest scandal. Bancherul Robert Rekkers spunea încă de atunci că un comportament violent nu îl caracterizează şi că vrea să-şi crească fiica în linişte, împreună cu fosta iubită.

Mai multe