EXCLUSIV Dragoş Dolănescu, mărturii dureroase: "Tata nu ne lăsa în vila din Sinaia!"

15 septembrie 2014 22:52   Național
Ultima actualizare:

Dragoş (38 de ani) şi Ionuţ (42 de ani) s-au trezit fără lumină şi fără gaze, în vila lor din Sinaia, pentru că n-au plătit utilităţile. Numai că cei doi fraţi nu par să sufere, căci regretatul lor tată, Ion Dolănescu, i-a ţinut mereu departe de această casă.

Ion Dolănescu, regretatul solist de muzică populară, a lăsat în urma sa o avere de un milion de euro, constând în terenuri, case şi drepturi de autor, printre care figurează şi o vilă frumuşică în Sinaia. Ieri, reporterii ziarului Click! au aflat că cei doi băieţi ai artistului, Dragoş şi Ionuţ, n-au plătit utilităţile, astfel că li s-au tăiat lumina şi gazele.

Dezinteresul lor are însă o explicaţie: ”Tata se ducea numai 15 zile pe an acolo, iar noi, eu şi Ionuţ, n-am fost mai deloc!  Le dădea vila prietenilor lui, cu împrumut, ca să-şi petreacă vacanţele. Noi, copiii lui, nu aveam  prieteni de vârsta noastră, ca să mergem acolo. Aşa ne spunea Ion Dolănescu. Eu am fost o singură dată, în cei 21 de ani, de când a fost ridicată casa, am fost cu nişte colegi de facultate”, ne-a dezvăluit Dragoş, care, cel puţin teoretic, ar trebuie să devină unicul moştenitor al acestui imobil, în valoare de 180.000 de euro. Un vecin de-al lor, din Sinaia, ne-a confirmat că nu i-a văzut niciodată pe fraţii Dolănescu: ”Nici după moartea tatălui lor, ei n-au trecut pe aici. Nu vin nici să plătească utilităţile, de aceea nu au lumină şi gaze”. 

Dragoş s-a lăsat pe mâna fratelui său, care s-a oferit, pe timpul procesului, să aibă grijă de toate proprietăţile. Iar acum lumea îl arată cu degetul, că e rău-platnic: ”Ionuţ susţine că i-a venit o notă de plată de la Primăria din Sinaia. El s-a oferit să aibă grijă de casă, până când se va termina procesul pe moştenire. Nu înţeleg de ce a venit o notă de plată atât de mare, de 100 de milioane de lei vechi. Probabil că  n-au fost plătite impozitul, lumina, apa şi gazele, în toţi aceşti cinci ani”, ne-a spus el.

Mai multe