Exclusiv! Ea este femeia prăbuşită la mall!

26 ianuarie 2017 20:28   Național
Ultima actualizare:

Avea o familie ce o aştepta acasă. Două fete şi un soţ cu care-şi împărţea viaţa de 28 de ani. Nimeni nu şi-a închipuit că Dianisia Fotache nu se va mai întoarce şi că va pieri într-un accident banal, pe scările unui mall.

Ziua de 24 ianuarie a îndoliat familia Fotache. În timp ce alţii se distrau la Mica Unire, Gigel Fotache îşi plângea soţia. Tocmai aflase că în jurul orei 16.00 femeia pierise într-un mod brutal. A căzut pe scara rulantă, s-a împiedicat şi s-a rostogolit peste balustradă. ”S-a dus să-şi facă o pereche de ochelari la un magazin aflat în Plaza România, iar când să plece spre casă s-a întâmplat nenorocirea. Vă daţi seama prin ce chin trecem noi acum. Nu era bolnavă, nu avea nimic. Eram împreună de 28 de ani”, ne-a spus bărbatul.

Şi oamenii legii au aceeaşi versiune. Camerele de supraveghere din incinta centrului comercial au arătat că Dianisia s-a împiedicat pe scări, a dat să se ridice, dar în momentul acela s-a dezechilibrat şi a căzut de la o înălţime de 6 metri, scara rulantă afându-se la nivelul primului etaj. ”O moarte stupidă, prostească. N-am mai avut niciodată un asemenea caz”, ne-au mărturisit anchetatorii. Dianisia Fotache locuia în sectorul 6 al Capitalei, aproape de mall, însă va fi înmormântată sâmbătă, în satul natal Dragomireşti. Trupul ei a fost ridicat ieri de familie de la IML şi a fost depus la capelă. 

Mai multe