EXCLUSIV Ionuţ Dolănescu moşteneşte vila de 100.000 € a bunicii Didina

22 octombrie 2014 21:53   Național
Ultima actualizare:

Veste tristă, ieri, în vestita familie Dolănescu! Inima Didinei, mama lui Ion Dolănescu, a încetat să mai bată. Toată suflarea din comuna Perşinari, jud. Dâmboviţa, a îmbrăcat straie negre şi, cu braţele pline de flori, a venit în imensa casă a femeii, care va fi moştenită de nepotul ei favorit.

În casa de 100.000 de euro din Perşinari a Gherghinei domnea ieri o linişte apăsătoare. Ionuţ Dolănescu a venit la priveghi, vizibil afectat de pierderea suferită: “Mamaia avea trei dorinţe! Prima, să locuiască  la Perşinari, aici unde ne-a crescut pe toţi cu atâta dragoste. A doua, să fie înmormântată la Bucureşti, lângă tata. Acolo o vom îngropa, cel mai probabil vineri. A treia dorinţa a fost ca la înmormântare să fie îmbrăcată în costum popular. Deja am îmbrăcat-o aşa. Eu, de la bunica mea, am învăţat să fiu om. Anul acesta, de ziua ei, nu am mai organizat petrecere. Ne-am strâns doar noi, rudele, aici pe terasă. Am scos-o şi pe ea, un pic, în curte”, ne-a spus solistul, cu lacrimi pe obraz.

Odată cu decesul bătrânei, Ionuţ devine, printr-o înţelegere mai veche dintre Ion Dolănescu şi fraţii lui, singurul proprietar al superbei vile. La priveghi a venit şi Nicolae Dolănescu, alt fiu de-al Gherghinei: “Bănuiam că se va întâmpla ceva. De patru zile nu mai era ea, ne aşteptam să vină acest moment”, ne-a povestit bărbatul. În ceea ce-l priveşte pe Dragoş Dolănescu, vecinii susţin că nu l-au văzut în bătătură de ani buni. Şi nici acum, la necaz, nu este aşteptat, nici măcar de Ionuţ: “Să nu vină la înmormântare. Este mai bine aşa”.

Dragoş: «O să trimit o coroană la cimitir»

Contactat de reporterii Click!, Dragoş a evitat să intre în conflict cu Ionuţ: ”Dumnezeu s-o odihnească în pace pe mamaia, eu am iertat-o deja, deşi a susţinut că tata ar fi murit după ce i-am dat eu nu ştiu ce pastile, că l-aş fi otrăvit. Bunica a vrut că noi să ne împăcam, dar Ionuţ s-a opus. O să trimit o coroană la cimitir. Eu nu am nici un drept la casa din Perşinari. Un frate de-al tatălui meu a împrumutat sume mari la bancă pentru renovarea vilei şi, pentru că nu a mai avut cum să le achite, le-a acoperit el, cu condiţia ca această locuinţă să-i rămână doar lui Ionuţ”, ne-a spus mezinul familiei Dolănescu. 

Mai multe