EXCLUSIV Juniorul Frutti Fresh: «Am slăbit 37 kg»

4 ianuarie 2015 20:32   Național
Ultima actualizare:

Ce face dragostea din om, fie el şi moştenitorul unei averi de 160 de milioane de euro! Victoraş Micula (19 ani), fiul magnatului Viorel Micula, patronul imperiului „Frutti Fresh”, s-a schimbat la 180 de grade de când s-a cuplat cu superba Alexandra Gheţe (22 de ani), o orădeancă de-ale lui, patroană de salon cosmetic. Juniorul, putred de bogat, le avea pe toate, mai puţin o siluetă filiformă, aşa că, în ultimul an şi-a pus ambiţia şi a dat burta jos. Prin ce chinuri a trecut ne-a povestit chiar el, în exclusivitate.

„Anul trecut, prin ianuarie-februarie, m-am apucat de regim. Aveam undeva pe la 120 kg, iar acum am 83 kg. Am ţinut o dietă disociată: o zi lactate, o zi carne, o zi legume, dar vă spun sincer că mai mult am făcut foamea. Erau zile în care mâncam doar un ou”, a declarat Victor, pentru Click! Nici sportul nu a lipsit din planurile lui Victor, aşa că a asudat şi la sală, mai mult la exerciţii cardio: bandă şi bicicletă. „Am mers şi la sală, de 2-3 ori pe săptămână, am avut antrenor personal. Greutatea ideală pentru mine, la care aş dori să mă menţin în continuare, este de 83 de kilograme”, a mai spus orădeanul, pentru Click!

A avut ghinion uriaş la Bac

Victoraş Micula s-a prezentat încrezător la examenul de Bac. A picat, însă, la Română, unde a ştiut doar de nota 4. A făcut contestație, însă profesorii i-au acordat prea puține puncte în plus, doar 0,4, şi a rămas „picat”. Ca să fie sigur că la sesiunea a doua va promova proba ratată, Victoraş a intrat în sala de examen cu fițuici şi a fost prins. Pentru această năzbâtie, moştenitorul „Frutti Fresh” a fost exmatriculat şi mai poate repeta proba abia în 2016. „Vreau să închiriez o navetă spaţială şi să fac înconjurul planetei sau un tur al galaxiilor”, ne-a spus el atunci.

Mai multe