EXCLUSIV! Miliardarul Remus Truică nu s-a întâlnit cu fetele de Crăciun

28 decembrie 2011 18:16   Național
Ultima actualizare:

Irina Truică este fericită că şi-a petrecut Crăciunul alături de gemenele sale, Natalia şi Maria. Pentru că au fost fete cuminţi, Moşul a venit încărcat de daruri.

Însă o sursă apropiată Irinei ne-a spus că singura tristeţe soţiei miliardarului a fost aceea că fetiţele în vârstă de şapte ani nu şi-au văzut tatăl în zilele de Crăciun.

În plus, se pare că Irina mai are de recuperat din vila de la Snagov hăinuţele şi jucăriile gemenelor. „Irina este supărată că nu poate lua legătura cu soţul său, deşi a încercat şi personal, dându-i mesaje sau sunându-l. Mai mult, ea l-a contactat şi prin intermediul avocaţilor, însă degeaba. Ar fi vrut să ia de la Snagov lucrurile fetiţelor, dar nu a reuşit. Irina a vrut să ia legătura cu soţul ei înainte de Crăciun, ca să stabilească un program după care să se vadă cu gemenele, însă el nu a putut fi găsit. Oricâte neînţelegeri ar fi între ei, de Crăciun, fetele ar fi trebuit să aibă amândoi părinţii aproape".

Un prieten apropiat cuplului Truică ne-a declarat că Remus a fost la o petrecere la Monaco. Este primul Crăciun pe care Irina şi Remus Truică nu l-au petrecut împreună, ca o familie, alături de fetiţele lor.

Contactată de reporterii Click!, Irina Truică a spus că este foarte fericită că le-a avut aproape pe Maria şi Natalia. „Copiii sunt bine, sunt fericiţi că au fost cuminţi şi Moşul a venit încărcat cu cadouri, cu jucării, hăinuţe, cărţi de poveşti", ne-a asigurat soţia miliardarului.

Irina şi-a luat fetele de la Snagov după şapte luni

13 decembrie a fost cu noroc pentru Irina Truică. Tânăra de 35 de ani a reuşit să-şi ia fetele de la vila tatălui lor de la Snagov, după un război epuizant purtat prin tribunale.

În aceeaşi zi, Irina declara că este fericită că a reuşit să depăşească cele mai grele două momente din viaţa ei.

"Primul a fost în iulie când am primit de la soţul meu o înştiinţare prin care mă anunţa că nu îmi înapoiază fetele. Cel de-al doilea moment înfiorător a fost când am fost agresată fizic de către soţul meu în curtea noastră de la Snagov. Am crezut că nu o să mai ies vie de acolo. Dar dreptatea a învins. S-a demonstrat că bărbaţii din România cu foarte mulţi bani sau cu influenţă nu au chiar atât de multă putere în detrimentul dreptăţii. Şi iată că justiţia şi-a făcut datoria. Sunt o mamă fericită care este alături de fetiţele sale", a declarat Irina Truică pentru Click!

Divorţ în Franţa, după aventura cu Patricia Kaas

Soţia miliardarului Remus Truică a cerut divorţul în luna iunie, după ce a aflat de aventura soţului ei cu faimoasa cântăreaţă Patricia Kaas. Irina Truică a depus actele la o instanţă din Franţa, acolo unde cuplul se mutase de aproape un an, însă miliardarul, deranjat de gestul soţiei, a făcut acelaşi lucru la Judecătoria din Buftea, cerând şi custodia micuţelor în vârstă de şapte ani. Rând pe rând, Remus Truică a pierdut toate procesele, magistraţii români stabilind că nu e de competenţa lor să judece divorţul şi custodia minorelor, atât timp cât o altă instanţă face deja acest lucru.

Mai citeşte:

Irina Truică a reuşit să îşi ia fetele de la Snagov

Irina

Truică a fost Moş Nicolae la şcoala fetiţelor

Irina

Truică, despre bătaia primită de la soţ: «Legiştii confirmă agresiunea»

Mai multe