Familia Luizei, a doua adolescentă dispărută în Caracal: «Poliţia şi-a bătut joc de mama fetei»

27 iulie 2019 14:59   Național
Ultima actualizare:

Ştefania Cincă, mătuşa Luizei Mihaela, fata dispărută în circumstanţe asemănătoare cu Alexandra şi care ar fi fost şi ea ucisă de suspect, a declarat că mama şi bunica fetei nu au fost băgate în seamă de poliţie, deşi au reclamat de mai multe ori disparţia adolescentei.

Femeia a mai precizat că mama Luizei a primit un răspuns urât din parte poliţiştilor, care păreau complet dezinteresaţi. 

"Cei de la Coşoveni, de la poliţie, şi-au bătut joc de ea (de mama Luizei – n.r.). I-au spus <Lăsaţi, doamnă, că am mai avut cazuri şi au găsit fetele după doi ani. Staţi liniştită că o găsiţi peste doi ani, cu o mână într-o parte, capul în altă parte”, a mărturisit Ştefania Cincă, notează mediafax.ro.

Acum familia nu mai speră să o găsească pe fată, iar că până acum nu s-a descoperit nimic care să aparţină Luizei. Mătuşa ei susţine că facă Luiza ar fi fost în viaţă, ar fi sunat-o pe mama ei, de care era apropiată. 

„În cazul Luizei nu mai avem prea mari speranţe să o găsim. Fata a dispărut în urmă cu 3 - 4 luni şi nu avem nicio veste despre ea. Acum şi pe ea, şi pe Alexandra le caută anchetatorii într-o baltă din apropiere. În cazul Luizei nu s-au găsit nici haine, nici bijuterii, nici nimic. Dar dacă fata era liberă, îşi suna mama. Ea cu mama ei aveau o relaţie foarte apropiată. Îi spunea şi despre prietenii ei. A avut un iubit de care s-a despărţit în urmă cu câteva luni înainte să dispară”, a spus Ştefania Cincă, mătuşa Luizei.

Citeşte şi

Discuţie halucinantă între poliţişti şi tatăl Alexandrei, fata ucisă la Caracal: «Dacă e încurcată cu vreunul, eşti bun de plată»

Mama Alexandrei, în stare de şoc: «Sperăm că fata e în viaţă»

Potrivit femeii, Luiza a plecat de la Dioşti, din judeţul Dolj, în Caracal, judeţul Olt, pentru a scoate 80 de lire, bani pe care îi trimisese mama ei pentru a-şi cumpăra o pereche de adidaşi.

„Alexandra a plecat să scoată bani de la Caracal. I-a trimis mama ei 80 de lire să-şi ia o pereche de adidaşi. Mama ei lucra în Anglia. În ziua respectivă a fost închis la acel oficiu. Era într-o duminică după amiaza. Nu circulau microbuzele atunci şi a luat ocazia ca să se întoarcă acasă, dar nu a mai revenit ”, a completat femeia. 

Familiile ambelor victime ar fi fost sunate de numere private

Bunicul Luizei ar fi fost sunat de pe un număr privat şi i s-ar fi spus că fata e bine şi că a plecat în Elveţia, la muncă. La fel s-a întâmplat în cazul Alexandrei, ai cărui părinţi au aflat că era în Belgia. Mai mult, cele două fete au fost luate la ocazie de acelaşi autoturism. 

Mai multe