Familia și prietenii își iau adio astăzi de la solistul Operei din Iași

25 februarie 2015 11:18   Național
Ultima actualizare:

Solistul Operei din Iași, Octavian Dumitru, care s-a sinucis duminică, în locuința sa, va fi condus miercuri pe ultimul drum. Familia și prietenii nu înțeleg ce l-a determinat pe Octavian să-și ia zilele, mai ales că tocmai o ceruse în căsătorie pe iubita sa.

Moartea lui Octavian Dumitru (34 de ani) rămâne, cel puțin deocamdată, învăluită în mister. Apropiații lui sunt șocați, după ce, duminică, solistul Operei a fost găsit mort de iubita sa, în casa lui din Valea Adâncă, Iași.

Astăzi, Octavian este condus pe ultimul drum, iar familia este devastată.

„Încă nu îmi vine să cred. Nu ştiu, nu ştiu de ce, de ce... Era foarte vesel şi dinamic, nu cred... nu ştiu ce o să facem. Am vorbit cu el sâmbătă seara, înainte să se întâmple. Era foarte obosit, ce-i drept, că iniţial nici nu am vrut să îl sun, dar ceva m-a făcut să îl sun în seara aia. Mi s-a părut mai rece, mai obosit, chiar vorbeam de asta cu soţia. Pe 14 februarie i-a cerut mâna viitoarei soţii. Avea şi o carieră, roluri mari... (...) Viitoarea lui soţie l-a găsit, ea ne-a anunţat. Încă îl mai resuscitau atunci. Nici iubitei nu i-a spus nimic. În ultima vreme locuiau mai des împreună. În ultima seară au dormit împreună, iar dimineaţa, chiar la plecare, a vrut să o conducă, dar i-a zis «lasă, mai stai»... cine ştie, poate era salvarea, nu ştiu...”, a declarat pentru Monitorul de Galați, fratele solistului, Răzvan.

Octavian Dumitru a fost găsit spânzurat în casă, de iubita sa. Aceasta a revenit acasă în jurul orei 12.30 şi l-a găsit spânzurat în balcon, cu un cablu metalic. Tânăra le-a spus poliţiştilor că nu îşi explică gestul şi că Octavian avea o stare proastă, pe fondul unei răceli.

Mai multe