Farfurie cu droguri găsită într-un apartament din Mamaia

26 aprilie 2019 18:28   Național
Ultima actualizare:

Nu au început încă Sărbătorile și au fost descoperite droguri în Mamaia.

Un tânăr britanic de 23 de ani, chiriaş în Mamaia Nord, şi-a terorizat vecinii și a fost prins de proprietar în timp ce se droga dintr-o farfurie. Bărbatul, complet dezbrăcat și foarte agitat, a fost liniştit doar după intervenţia agenților de pază care asigurau liniștea în cartierul rezidențial, anunță antena3.ro.

Ciudatul eveniment a avut loc joi dimineață în jurul orei 00.15, atunci când mai mulți locatari dintr-un bloc al unui complex rezidențial din zona Mamaia Nord s-au plâns agenților de pază care patrulau în cartier că dintr-un apartament se aud urlete și mai multe persoane aleargă, tropăie și fac un vacarm de nedescris.

S-a luat legătura cu persoana căreia îi aparținea locuința și aceasta a anunțat că apartamentul este închiriat unui bărbat și va sosi imediat pentru a vedea ce se întâmplă. După ce a încercat fără succes să negocieze prin ușă cu chiriașul, proprietarul a deschis ușa cu o dublură și a intrat însoțit de agenții de pază. Ce au găsit înăuntru? Potrivit antena3.ro, chiriaşul era complet dezbrăcat, alerga şi ţipa prin casă.

Agenţii l-au imobilizat şi au sunat la numărul de urgenţă 112 pentru a anunţa Poliţia. În apartament, poliţiştii au descoperit mai multe pachete care ar fi putut conţine droguri, inclusiv o farfurie plină cu un praf de culoare albă. Poliţiştii care au intervenit i-au înştiinţat pe ofiţerii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate cu privire la drogurile găsite în apartament. 

Mai multe