Fata lui Enache, faţă în faţă cu agresorul ei. Diana le-a povestit judecătorilor prin ce a trecut în luna iulie, când a fost tăiată pe mâini şi pe sâni de paznicul libanez

8 decembrie 2014 20:50   Național
Ultima actualizare:

Diana Enache a dat declaraţii în instanţă, la primul termen al procesului pe care i l-a intentat paznicului Ali Kanaan, care a înjunghiat-o pe 5 iulie. Tot ieri, adolescenta l-a privit prima dată în ochi pe libanezul care a tăiat-o pe mâini şi pe sâni.

Fiica lui Adrian Enache, Diana (18 ani) s-a întâlnit ieri, pentru prima dată de la atac, cu Ali Kanaan (46 ani). Tânăra a ajuns la Judecătoria Sectorului 1 cu o mică  întârziere.

În schimb, libanezul Ali Kanaan a fost adus primul în sala de judecată şi părea detaşat de situaţie, cu zâmbetul pe buze. Şedinţa de judecată a avut loc cu uşile închise. Ali Kanaan nu a recunoscut tentativa de viol, ci doar pe cea de agresiune asupra Dianei. El a spus că nu-şi mai aminteşte exact cum s-au petrecut lucrurile, dar a ţinut să menţioneze că Diana l-a muşcat de două degete. 

În sală s-a aflat şi soţia atacatorului, care a venit însoţită de una dintre fete. Ea a declarat reporterilor Click! că soţul ei e nevinovat şi susţine că totul este o minciună. La un pas să dea nas în nas cu Diana, femeia a încercat să o evite. “Nu vreau să o văd... Totul este o minciună. Nu cred că el a făcut aşa ceva”, a spus soţia bărbatului care a agresat-o pe fata lui Enache. „Au fost ascultate ambele părţi, s-au arătat probe, expertize... Atacatorul a recunoscut doar purtarea abuzivă, nu şi tentativa de viol”, a susţinut avocata tinerei, Katia Cicală. Diana Enache a declarat la ieşire că nu se aştepta să fie atât de afectată de reîntâlnirea cu Ali Kanaan. “Mă simt foarte obosită după 6 ore de stat în sala de judecată şi nu mă aşteptam să fiu atât de afectată de întâlnirea cu el. De abia îmi găsesc cuvintele...”, a declarat Diana Enache, care îi cere o despăgubire de 80.000 de euro libanezului.

Mai multe