Fazanul a băgat cinci oameni în spital!

15 ianuarie 2013 17:09   Național
Ultima actualizare:

Două maşini s-au ciocnit, ieri dimineaţă, după ce una dintre ele a frânat brusc pentru a evita un fazan care i-a ieşit în cale. Cinci persoane au fost rănite în urma impactului, unul dintre şoferi fiind transportat cu un elicopter SMURD la spitalul din Timişoara.

Accidentul s-a produs pe drumul care leagă Timişoara de Vama Moraviţa. Un bărbat aflat la volanul unui autoturism s-a speriat de moarte când a văzut un fazan pe şosea. A frânat brusc, iar maşina care venea din spate l-a lovit în plin.Unul dintre şoferi se află în stare gravă, fiind preluat de un elicopter SMURD şi transportat la Spitalul Judeţean din Timişoara.

Acesta a suferit traume toracice, după ce airbag-ul maşinii l-a lovit puternic în piept, iar starea sa este agravată şi de faptul că suferă de astm. Alte patru persoane, între care un copil de doi ani, aflate în cea de-a doua maşină au fost şi ele rănite.

Şoferul uneia dintre maşini a fost transportat la spital cu elicopterul, fiind grav rănit

Traficul rutier a fost întrerupt pe DN59, între Deta şi Timişoara, la kilometrul 39, pentru ca poliţiştii să poată preleva probe necesare în anchetă, iar în zonă s-au format cozi de maşini ce s-au întins pe câţiva kilometri pe ambele sensuri.

Fazanul a murit, lovit de maşina care circula cu viteză

Proprietarii autorurismelor implicate în accident se întreabă acum cine le va plăti pagubele, având în vedere că de vină este... fazanul. 

Mai multe